Betting på Ishockey – Action och spänning till fina odds

Är du ute efter en spelupplevelse som innehåller action och mycket annat kul? I så fall är det inte mycket som slår betting på ishockey. Tätt efter fotbollen kommer hockeyn när det gäller popularitet och du är bjuden på festen. Njut av en spelupplevelse som är fylld av spänning och högt tempo och kom igång med din betting idag. Nedan ser du flera olika spelbolag som erbjuder ett fantastiskt utbud av ishockey betting. De erbjuder dessutom en bonus du kan ta del av. Kom igång idag och njut av en spelupplevelse som är något alldeles extra.

SPELBOLAG BONUS BONUS BONUS SPELA
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
Spela direkt SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Ta emot en bonus och kommer igång idag

Ovan ser du en lista av olika spelbolag. Förutom att de har gemensamt att de erbjuder fantastisk betting på ishockey är det också så att de har en utomordentlig välkomstbonus att ta del av. För med en betting bonus kan du betta ännu mer på ishockey och det vet vi att du har lust med. Den vanligaste bonusen för hockey är utan tvekan insättningsbonusen. Då matchar spelbolaget din första insättning upp till ett visst belopp. Utöver det finns det flera andra bonusar att ta del av. En typ av bonus som blivit väldigt populär är boostade odds. Inför större matcher i SHL, VM, NHL eller OS höjer oddssajterna oddsen på specifika marknader. Då får du förhöjda odds som inte speglar marknadsvärdet. Det är givetvis bra för dig då du har chans att vinna större summor.

Betta live på ishockey

Live betting är ett fenomen som fortsätter att ta allt mer plats hos spelbolagen. Detta eftersom spelarna tycker väldigt mycket om att betta live. Ishockey är kanske den sport som lämpar sig bäst för live betting vilket du kommer märka när du bettar live. Det blir många mål i en match och en matchbild förändras hela tiden vilket gör att det finns höga odds att njuta av hela tiden när du bettar i realtid. Kom igång idag och njut av betting när du får fartfyllda odds när de är som bäst. Det är något som du kommer uppskatta. Kom ihåg att läsa på ordentligt så att du ökar dina förutsättningar att få in dina bets.

Betta på SHL

I Sverige är det SHL som är vår högstaliga. När du bettar på SHL har du möjlighet att få en riktigt härlig spelstund. Svensk hockey berör på flera plan och även om NHL är en bättre liga är svensk hockey något som de svenska fansen tycker mycket om. Inför säsongen kan du spela långtidsspel som vem som kommer vinna ligan och givetvis vinaren av själva slutspelet som får lyfta SM-bucklan. Det är också populärt att betta på vilka spelare som gör flest mål och assist, samt vilka målvakter som släpper in färst mål. SHL har en lång säsong och med långtidsspel kan du följa serien med extra stor spänning.

Det går självklart också att betta på varje individuell match. Vissa föredrar att spela 1X2 men vanligast är Money Line. Då räknas resultatet efter eventuell förlängning och straffar vilket är vettigt eftersom det inte kan bli oavgjort i Ishockey. Att betta på vilka spelare som gör mål och assist är också en bra idé. I hockey är det ju två spelare på varje mål som får assist-poäng och därmed är det många poäng under en match.

NHL = världens bästa hockeyliga

SHL i alla ära men NHL håller en betydligt högre nivå. Det är världens bästa hockeyliga som spelas i USA/Kanada. Sverige är minst sagt representerade i ligan då 10% av alla spelare i NHL är svenska spelare. Därmed är Sverige det land som producerar flest spelare till ligan förutom USA och Kanada.

När det kommer till betting på NHL finns det mycket roligt att ta del av. Ligan lämpar sig utmärkt för betting vilket märks på flera plan. Bland annat spelas det extremt många matcher vilket gör att det finns många skrällar under en säsong. Om du läser på ordentligt kan du hitta mönster som underlättar. Till exempel är det ibland långa resor på många timmar kombinerat med tätt matchande. Det kan göra att en favorit helt plötsligt inte orkar längre och när du har koll på detta kan du hitta höga odds.

ishockey sverige

OS och VM berör

OS var länge den största turneringen för en hockeyspelare. Tyvärr kom inte OS och NHL överens vilket har gjort att OS numera inte har några NHL-spelare. Därmed är det ingen vidare nivå på turneringen numera och det återstår att se om de kan komma överens till OS 2022. VM däremot är en turnering som växer i anseende. Internationella hockeyförbundet har lagt turneringen senare vilket har gjort att allt fler NHL-spelare tackar ja. Därmed är det inte särskilt konstigt att kvalitén har växt och lär fortsätta göra så för varje år som går. Framförallt med tanke på att det är enda tillfället att representera landslaget nu för NHL-spelarna när OS inte har NHL-spelare mer samtidigt som World Cup inte heller spelas.