Betting på underhållning och specialer

Sports betting är och förblir det absolut vanligaste att betta på där fotboll, ishockey och tennis är de främsta marknaderna. Men de senaste åren finns det en annan typ av betting som spelarna vänder sig till allt mer. Vi talar givetvis om betting på underhållning och specialer och allt vad det innebär. Det är ett väldigt brett område eftersom det finns många olika alternativ i din betting. Därför tycker vi att du ska prova dig fram tills du hittar din personliga favorit. För att göra detta på ett smärtfritt sätt är det därför smart att ta emot en bonus. Nedan ser du våra favoriter av spelbolag som erbjuder betting på underhållning och specialer. Om du signar upp hos någon av dem får du möjligheten att ta emot en välkomstbonus vilket ger dig en drömstart i din betting.

SPELBOLAG BONUS BONUS BONUS SPELA
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
Spela direkt SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
100 kr SPELAT & C Apply
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Betta på Melodifestivalen och Eurovision Song Contest

En av de mest populära marknaderna som oddssajter erbjuder är betting på Melodifestivalen. Få länder – om ens något – är lika tokiga i schlager som Sverige. Varje år skickar Europas länder (plus Australien) varsitt bidrag till Eurovision Song Contest. Inget annat land har fyra kval, andra chansen och en storslagen final på nationalarenan, vilket är precis vad Sverige har. Det innebär totalt sex olika tävlingar för att få fram en vinnare. Varje deltävling går att betta på och det finns flera roliga marknader att välja mellan. till exempel vilka två bidrag som går till final eller head 2 head mellan olika bidrag. Du kan också betta på vem som kommer representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Även om vissa väljer att håna Schlagerfestivalen och hur seriöst Sverige tar musiktävlingen har konceptet givit resultat. Sverige har näst flest vinster i Eurovision Song Contests historia med sex segrar. Bara Irland har fler med sina sju vinster. Senaste gången Sverige vann var när Måns Zelmerlöw kammade hem segern med låten Heroes.

Idol, Talang, Let’s Dance och andra talangprogram är utmärkt för betting

Talangprogram blir också allt mer populära att betta på. Idol är väldigt populärt för de yngre spelarna mellan 18-30 medan den äldre generationen tycker mycket om Let’s Dance. I Idol ska Sveriges nästa popstjärna utses och det går att betta på varje veckofinal om vem som kommer åka ut. Givetvis går det också att spela på vem som kommer vinna hela tävlingen eller head 2 head mellan olika deltagare.

Let’s Dance har också eliminering varje vecka vilket gör tävlingen utmärkt för betting. Här gör svenska kändisar upp tillsammans med varsin danspartner i hopp om att vinna den folkliga tävlingen. När det kommer till Talang är det ett program för både unga och gamla och det märks också i bettingen då många tycker mycket om att betta på vem som kommer vinna eller vilken deltagare som blir den nästa att åka ut.

I USA, Storbritannien och våra nordiska grannländer finns också många versioner av den här typen av program. Britain’s Got Talent, The Voice, Dancing with the Stars och X-factor är några av de större talangprogrammen internationellt. Alla är möjliga för betting!

Betta på politiska val

Politik och en bättre middag hör inte ihop men däremot är politik och betting en utmärkt kombination. Det svenska valet lockar mest för de svenska spelarna, framförallt med tanke på rådande politiska klimat. Det går att betta på vilket parti som blir störst, vilka som bildar regering och Sveriges nästa stadsminister plus mycket annat.

Även utländska val får svenskarna att placera spel. Brexit, andra länders riksdagsval och framförallt det amerikanska presidentvalet är vanligt att betta på. Eftersom spelbolagen inte har samma koll som på sports betting – samtidigt som undersökningar numera inte har samma sannolikhet längre – finns det pengar att tjäna på detta.

Award shows som Oscarsgalan är också givet i din betting

Visst är fotbollsbetting fortfarande nummer 1 men fler borde spela på Award Shows. Det är väldigt sällan spelbolagen har rätt på vem som kommer få pris för bästa film eller bästa huvudroll (manliga såväl som kvinnliga) på till exempel Oscarsgalan. Andra populära filmgalor som är bra lämpade för betting är BAFTA och Golden Globe.

Det är framförallt de amerikanska galorna som drar störst intresse och det kan röra sig om allt från musikgalor som Emmy Awards till teatergalan Tony Awards. Alla galor har bra odds och är väldigt spelvänliga för dig som är intresserad.

Givetvis har de svenska spelarna också ett stort intresse för de svenska galorna. För filmer är det Guldbaggen som är störst medan Sveriges musikelit belönas under Grammis-galan. Även Rockbjörnen går att betta på. Oavsett vad du väljer har du många alternativ när det kommer till betting på Award Shows.